Přidejte kmín, černé hořčičné semínko a asafoetidu a nechte cca 10 vteřin otevřít.
Dále do pánve dejte na proužky (kostičky) nakrájený mangold. Duste do měkka cca 10-15 minut. Možná bude potřeba přilít vodu - záleží, jestli se vám bude zelenina chytat na povrch pánve nebo ne.
Když je zelenina skoro měkká, rozmíchejte v malém množství studené vody (cca 1,5 dcl) škrob a rozpuštěný ho nalijte do zeleniny. Promíchejte a vařte společně se zeleninou cca 3 minuty.
Nakonec lisem na česnek promáčkněte česnek do zeleniny a zamíchejte. Nechte vychladnout.
Nechte vyhřát troubu na 200 stupňů.
Plát listového těsta rozbalte, rovnoměrně na něj stěrkou rozetřete zeleninovou směs a opatrně zabalte. Vrstva by měla být tenká, rozetřená po celé ploše těsta.
Opatrně zarolujte, nožem nakrájejte na tenká kolečka. Ta přesuňte pomocí nože na plech s pečicím papírem. Pokud se kolečka rozevírají, tak opatrně propíchněte párátkem, které šneka podrží, aby se nerozevíral.