Z 100% rostlinný recept

Pesto z natí

Hlavní suroviny: Mrkvová nať
Příprava 10 min
Chod Snídaně, Svačina
Porce 4

Vybavení

  • Lis na česnek
  • Miska
  • Tyčový mixér

Suroviny

  • 70 g natí (mrkev, petržel, celer, rukola)
  • 50 g olivového oleje extra virgin
  • 20 g česneku cca 2 stroužky
  • 3 g soli

Příprava
 

  • Natě opláchněte, dejte do misky a zalijte olejem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
  • Osolte, přidejte prolisovaný česnek a zamíchejte. Plňte do skleničky nebo mažte rovnou na pečivo.
  • Jezte v míruplném prostředí s vděčností za dobré jídlo.
Vytisknout

Lída Skořepová

autorka textů o rostlinné výživě
kuchařka
– výživová poradkyně
lektorka kurzů vaření

Lída Skořepová

autorka textů o rostlinné výživě
kuchařka
– výživová poradkyně
lektorka kurzů vaření